6 Eylül 2016 Salı

Bilişim Kulübü İlk Periyot Eğitimi Tamamlayarak Belgelerini Aldı
06:16, 06 Eylül 2016 Salı
Bafra İş ve İhracatı Geliştirme (BİGEM) Projesi kapsamında yürütülen Bilişim Kulübü eğitimindeki kursiyerlere ilk dönem katılım belgeleri verildi.
AB-Türkiye Ortaklığında Desteklenen ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programında yer alan Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Projesi’nin (BEDU) Bafra’nın bilişim yetkinliğinin geliştirilmesinde önemli rol oynayacak faaliyeti “Bilişim Kulübü Eğitim Programı”’nın ilk dönemi Mesut Tatlı’nın eğitmenliğinde HTML ve CSS eğitimleri ile tamamlandı. 48 saat süren programda devamlılık gösteren ve sınavlardan başarı ile geçen katılımcılara sertifikaları verildi.
Sertifika törenine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Proje takım lideri Mike Man, Projesi Kobi İş Geliştirme Uzmanı Pınar Özbay ve kursiyerler katıldı.
Bafra TSO Başkanı Göksel Başar yaptığı konuşmada, Avrupa fonlarından kazandığımız Bigem (Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi) yavaş yavaş elle tutulur bir şeyler vermeye başladı. Sizin gibi böyle genç kardeşlerimizin bu şekilde eğitim alarak ve bu şekilde hizmet vermesi bizim için mutluluk vericidir.
Başar “Bilişim Kulübü BİGEM projesinin altında gerçekleştirilen bir bölümüdür. Bu bölüm ile Bilişim ve bilgisayar teknolojilerine ilgi duyan üyeleri bir araya getirerek, ortak projeler üretmelerine katkı sağlamak ve firmaların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermek amaçlanmaktadır” 8 milyon 300 bin TL’lik kazanılan bu proje yavaş yavaş Bafra’ya, Bafra’nın çocuklarına, bölgemizin insanlarına fayda vermeye başladı ilk atılım olarak bunu gösterebiliriz. Sizlerde böyle bir kursa katıldığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim.’’ dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise ‘’Son yıllarda Bafra’mız da, yapılan yatırımlarla birlikte OSB (Organize Sanayi Bölgesi)’inde yerimiz çok az kaldı. Zaman artık bilişim çağı gerçekten bu anlamda. BİGEM’ in bünyesinde sizlerin de buraya katılarak, kendinizi geliştirmeniz, yetiştirmeniz çok önemli bu anlamda bu kursa katılan ve sertifika almaya hak kazanan çocuklarımızı tebrik ediyorum.’’ dedi.
Konuşmalarının ardından HTML ve CSS eğitimleri ile tamamlayan 19 kursiyere sertifikaları verildi. Sertifika töreninden sonra hatıra fotoğrafı çekinildikten sonra program sona erdi.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder