6 Nisan 2016 Çarşamba

Bafra TSO’ dan Meclis Üyelerine “Yaşamı Renklendiren Ayrıntılar” Eğitimi




Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerine yönelik yönetici eğitimleri kapsamında  “Yaşamı Renklendiren Ayrıntılar” konulu eğitim programı düzenlendi.
Bafra TSO toplantı salonunda yapılan eğitim İzgören Akademi Eğitimcilerinden Salih Özgür tarafından gerçekleştirildi.
Salih Özgür “Yaşamı Renklendiren Ayrıntılar” konulu eğitim sunumunda “Protokol ve nezaket kuralları, sosyal davranış kuralları, Ayrıcalıklı yaratmanın önemi ve ilkeleri, Protokolde temel ögeler, Davet ve Ziyafetlerde Temel İlkeler gibi konularına değindi.
Özgür “Görgü – Nezaket bir hava yastığı gibidir içinde somut hiçbir şey olmamasına rağmen sizi hayatın darbelerinden korur. Nezaket, aklın ve estetiğin zarafetle buluşmasıdır. Kamusal yaşamda; protokol kuralları ile sosyal davranış kuralları iç içedir. Kamusal etkinliklerde protokol kuralları; günlük çalışma yaşamında ise sosyal davranış kuralları uygulanır” dedi.
Salih Özgür eğitimi slayt eşliğinde, güncel yaşamdan örnekler vererek, karşılıklı soru cevap şekilde tamamladı.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar meclis üyelerine katılımlarından dolayı, Eğitimci Salih Özgür’e de etkili sunumu ve anlatımından dolayı teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin yıl içinde devam edeceğini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder