2 Ağustos 2016 Salı

Samsun KOSGEB Müdürlüğü ve Bafra TSO’dan Firma Ziyaretleri


Samsun KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet DURSUNOĞLU, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip ŞAHİN ve Samsun KOSGEB Hizmet Merkezi Kobi Uzmanı Nebahat AYAN LİVAOĞLU Bafra’da firma ziyaretlerinde bulundular.
Samsun Kosgeb Hizmet Müdürü Ahmet DURSUNOĞLU ve KOBİ Uzmanı Nebahat AYAN LİVAOĞLU,  Kobi Gelişim Destek Programı kapsamında KOSGEB’e  proje sunmuş olan firmalar ile ikili görüşmeler yapmak, sunulmuş olan projelerin sağlıklı bir şekilde değerlendirme olanağı sağlamak için firma ziyaretlerinin önemli olduğunu belirttiler. SEM TEKSTİL, ELİFYA MOBİLYA, COŞKAR ZİRAİ ALETLER, İBRAHİM BIYIK ve İmar Grup İnşaat firmaları program kapsamında ziyaret edilmiştir.
KOSGEB Samsum Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet DURSUNOĞLU ;
‘’Samsun Kosgeb Hizmet Müdürlüğü olarak veri tabanımıza kayıt olmuş ve KOSGEB Destek Programlarından yararlanmak İçin Proje sunmuş olan firmalarımıza yerinde ziyaretler yaparak daha sağlıklı değerlendirmeler yapma fırsatını yakalamış oluyoruz. Firmalarımızın yaptıkları faaliyetleri istişare ederken onları doğru Desteklere yönelmesi konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Samsun KOSGEB Hizmet Merkezi olarak çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz devam edecektir.’’ dedi
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR ;
‘’Bölgemizden talep edilen Girişimcilik Kurslarının açılması, Haftanın bir günü Samsun KOSGEB Müdürlüğünden bir Uzmanın Odamızda Üyelerimize danışmanlık hizmeti vermesi ve KOSGEB’e Proje sunmuş firmaların ziyaretleri Samsun KOSGEB Hizmet Müdürlüğü ile yaptığımız ortak çalışmalardan sadece birkaç tanesidir. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ve Bölgemizin taleplerini gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam edecektir. ‘’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder