18 Kasım 2013 Pazartesi

Bafra TSO’dan Alaçam ve Yakakent Üyeleriyle İstişare Toplantısı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Alaçam ve Yakakent’te faaliyet gösteren üyeleriyle Alaçam öğretmenevinde bir araya gelerek Bölgesel İstişare toplantılarına devam ediyor.
Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar toplantıyı açarak “Alaçam ve Yakakent ilçelerimizin değerli üyeleri,  toplantımıza hoş geldiniz. Toplantımızın verimli olması dileği ile sözlerime başlamak istiyorum. “ dedi.
Başar “Odamız Bafra, Alaçam, Ondokuzmayıs ve Yakakent ilçelerinde üyeleri olan bir sanayi ve ticaret odasıdır. Her meslek gurubunun kendine özgü istek veya sorunları bulunmaktadır. Bu sebeple sorun çözüm önerilerinin konuşulacağı sektörel ve Bölgesel toplantılar gerçekleştirmeye başladık. İlkini geçen hafta 19 Mayıs ilçemizde ikincisini de bu gün burada sizlerle gerçekleştiriyoruz” dedi.



Bafra TSO’ nun faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Odanın lobi faaliyetlerinde bulunduğunu, Meslek Komite toplantılarında alınan kararı, bölgemizin ihtiyaçları olan konularda alt eleman yetiştiriciliği kurslarına destek verildiği ve kurslar açıldığı, Kredi kayıt bürosunu, Bafra OSB de yatırımcıların yararlanabileceği kısmi bedelsiz arsa tahsisi konularına değindi.
Başar “Alaçam ve Yakakent’in gelişmesine katkı sağlayacağını düşündüğüm Alaçam ilçemizde doğa yürüyüşü, dağ bisikleti, kampçılık, Yakakent ilçemizde yaz ve deniz turizm canlandırılmalıdır. Biz ticaret ve sanayi odası olarak bunlarla ilgili her türlü desteğe hazırız. Ayrıca Alaçam ilçemizin tarihi değeri olan evleri bulunmakta ve bunlarla da ilgili bir restorasyon çalışması yapılıp Alaçam turizmine kazandırılması önem arz etmektedir. Bizde Oda olarak bu konuda gerekli girişimlerde bulunacağız.
Değerli üyelerimiz, biz Odamız üyelerine en iyi şekilde hizmet için kararlıyız. Sizden de ricamız hangi konuda olursa olsun düşüncelerinizi bizimle paylaşmanızdır. İstişare etmek ortak akıl üretmek bizim yönetim anlayışımızın temel ilkesidir”dedi.
Ayrıca üyelikleri 40 yılı aşkın Ali Rıza Balaban adına oğlu Süleyman Balaban’a ve Ziraat Bankası Alaçam Şubesi adına Şube Müdürü Fikret Akbaş’a Başkan Göksel Başar tarafından plaket taktim edildi.
Programa üyelerden gelen görüşlerin kayıt altına alınmasıyla karşılıklı soru cevapları şeklinde devam edildi.