28 Haziran 2012 Perşembe

MESLEKİ EĞİTİM VE YENİ İSTİHDAM OLANAKLARI TOPLANTISI ANKET SONUÇLARI

Haberler

MESLEKİ EĞİTİM VE YENİ İSTİHDAM OLANAKLARI TOPLANTISI ANKET SONUÇLARI
15:44, 28 Haziran 2012 Perşembe

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Esnaf ve Sanatkarları Birliği,Türkiye İş Kurumu Samsun İl Müdürlüğü ve İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve meslek dersi öğretmenlerinin katılımıyla İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezinde 23.05.2012 tarihinde gerçekleşmiş toplantı sonrası yapılan anket çalışması neticesinde rapor hazırlanmış olup,aşağıdaki gibidir.

7 Haziran 2012 Perşembe

Bafra TSO İle Çarşamba TSO Kardeş Oda Oldu


Bafra TSO İle Çarşamba TSO Kardeş Oda Oldu
17:02, 06 Haziran 2012 Çarşamba
Bafra ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odaları(TSO) imzaladıkları protokolle kardeş oda oldular.
Yapılan protokolle her iki oda arasındaki işbirliği en üst düzeye çıkarılacak ve vermiş oldukları hizmetlerin gelişimini sağlamak amacıyla da toplantı, seminer ve benzeri organizasyonlar gerçekleştirilecek.
Protokolle ilgili bir açıklama yapan, Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli,Bafra TSO ile uzun zamandır sürdürdüğümüz iyi ilişki ve diyaloglarımız sonrasında her iki oda meclis üyelerinin kararıyla kardeş oda olduk.
Çarşamba TSO olarak 2002 yılında Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile kardeş oda olmuştuk. Uzun yıllardır bir çok çalışmada birlikte hareket ettiğimiz Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile, ISO 9001 kalite yönetimi ve TOBB Oda Akreditasyon Sistemleri sürecinde birlikte çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar sonucunda karşılıklı olarak birbirimize çok olumlu katkılar sağladık. Odalarımız arasında var olan diyalog ve işbirliği, bugün imzaladığımız kardeş oda protokolüyle perçinleşmiş oldu.
Bu protokolün ilimizin en büyük iki ilçesine ve odalarına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun da Konuşmasında, "Kefeli Başkanımın da bahsettiği üzere Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile olan karşılıklı diyalog ve işbirliğimiz üst noktaya ulaşmıştır. En son mayıs ayında Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleşen personel eğitim programında ne kadar uyum içerisinde olduğumuz ortadadır. Bu akşamki protokolle de Çarşamba Oda ile aramızda olan bu güzel dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmiş olacağız , bu protokolün hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.