21 Mart 2012 Çarşamba

Bafra TSO’ nun Kalitesi 5 Yıldızlı





Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun, Genel Sekreter Suat Lekesiz ve Akreditasyon Sorumlusu Halil Karahan’ın katıldığı , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreninde Bafra TSO ikinci kez “Akredite Oda” olarak belgesini aldı.
Bafra TSO’ya Akreditasyon belgesini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete birlikte takdim etti.
Törende konuşan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların üyelerine en üst seviyede standart hizmet vermesini öngören akreditasyon sisteminin önemine işaret ederken, “Kanaat önderi olan oda ve borsalarımız her zaman bir adım önden gitmeli. Takip eden değil, yönlendiren olmalı” diye konuştu.
Akreditasyon projesi ile amaçlarının oda ve borsaların kapasite ve hizmet kalitesini artırmak olduğunu vurgulayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Oda ve Borsalarımızın bu noktaya gelmesi, hem özel sektörümüz hem de ülkemiz açısından çok önemli. Sizler, ilinizde ve ilçenizde üyelerinizle temas kuracak, onların nabzını tutacak ve hizmet üreteceksiniz ki, biz de burada sizin sesiniz olabilelim. Sizin sesinizi, Türk iş camiasının sesini daha iyi duyuralım. Bu kapsamda, Oda ve Borsalarımızın üyeleri ile bağlarını kuvvetlendirmek, ve sürdürülebilir bir sistem kurmak için 2001 yılında Dünya örneklerini inceledik. 3 temel hedefimiz vardı: Oda ve borsalarımızın hizmet kalitesini artırmak, en üst seviyede standart bir hizmet sağlamak, üyeleri ile odalarımızın bağlarını kuvvetlendirmek. Sonuçta en iyisi olduğunu gördüğümüz İngiltere ve Almanya’nın Odalarını örnek alarak bir sistem oluşturduk ve Akreditasyon Sistemini” kurduk. Sistemi alıp orada bırakmadık. Her zaman söylediğim gibi, akreditasyon yaşayan bir süreçtir. O yüzden biz de değişen şartlara ve ihtiyaçlara göre sistemi sürekli revize ediyor, hep bir adım ileriyi düşünüyoruz” dedi.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun açıklamasında “Vermiş olduğu hizmet kalitesiyle AB standartlarına ulaşan Odamız, Akreditasyon belgesini bir kez daha alarak kalitesini taçlandırmıştır. Bafra TSO her geçen gün hizmet kalitesini artırma yönünde çalışmaları da hız kesmeden devam edecektir” dedi.

17 Mart 2012 Cumartesi

35. ULUSLARARASI YAPI FUARI


Düzenlendiği ilk yıldan beri sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyan YAPI FUARI - TURKEYBUILD İstanbul, bu sene de katılımcılara sektöre yön verecek yenilikleri sergileyecek. 1978’den bu yana sürdürülen ve her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başaran YAPI FUARI - TURKEYBUILD İstanbul, %30 büyüyerek 81.000 m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 12 ayrı salon ve açık alanda, yerli ve yabancı yaklaşık 1.100 firma katılımı ve 111.320 ziyaretçi ile gerçekleşmiştir.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak , 02 – 06 Mayıs 2011 tarihlerinde düzenlenecek 35. Uluslararası YAPI FUARI - TURKEYBUILD İstanbul 2012 Fuarına organizasyon yapılmıştır, yeterli katılım olduğu taktirde ulaşım tarafımızca karşılanacak olup, katılmak isteyenlerin en geç 27.03.2012 Salı günü saat 17:00’e kadar aşağıdaki katılım formu doldurularak iletilmesi önemle rica olunur.
NOT: Katılımın yeterli sayıda olması durumunda Ulaşım Odamızca karşılanacaktır.(Konaklama Mevcut değildir)


Ayhan AVCI
Bilgi İşlem Memuru
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası
Tel.: 0362 543 10 75 (pbx)
Fax : 0362 543 12 75
info@bafratso.org.tr
www.bafratso.org.tr
 

2.Girişimcilik Eğitimine Start Verildi


Ziyarete Bafra TSO Başkanı Recep Durgun ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.Başkan Recep Durgun, ‘’ Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2.’sini düzenlediğimiz, girişimcilik kursu hayırlı olsun.Sizlerden beklentimiz, bu kursu tamamladıktan sonra birer girişimci olarak. Devlet desteğini de arkanıza alıp, iş yeri açmanız. Sizlerden sonra gelecek olan girişimci adaylarına örnek teşkil etmenizdir” dedi.
Günday  Çakıroğlu tarafından verilecek olan kurs 5 Nisan’dan sona erecek. Kursa katılan 60 kişiye ikişerli gruplar halinde 60 saatlik eğitim verilecek.

8 Mart 2012 Perşembe

Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun


Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun
12:16, 08 Mart 2012 Perşembe
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun “8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yaptığı açıklamada; “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.
Ülkemiz içinde de kadın haklarının kazanılması, iyileştirilmesi için konunun gündeme gelmesinde de son derece önemlidir.
Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız hiç düşünmeden veren fedakarlıklarıyla, başta annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar Günü’nü şahsım ve Oda camiam adına kutlarım.
Recep Durgun
Yönetim Kurulu Başkanı